Google Adwords Specialist voor webshops en MKB

Google Ads campagnes

Adverteren op Google kan je veel nieuwe klanten of leads opleveren. Laat mij een Google Ads / Google Adwords campagne opzetten voor je webshop of website. 

Google Ads = adverteren op het juiste moment

Door te adverteren op Google zet je je bedrijf in het voetlicht bij serieuze prospects. Zij zien jouw advertentie precies op het moment dat zij in Google zoeken naar jouw product op dienst. Dat is de kracht van adverteren met Adwords!

Google Ads levert je meer klanten op

Een Google Ads campagne levert je meer klanten en leads op! Wij zorgen er altijd voor dat we alle adwords resultaten kunnen meten. Zodat je op elk moment kunt zien hoeveel de Google advertenties je hebben gekost en hoeveel klanten de advertenties je hebben opgeleverd.

Dit maakt mijn Google Ads campagnes zo succesvol

Al sinds 2007 maak ik Adwords campagnes voor de meest uiteenlopende bedrijven (zie de lijst met referenties). Ik weet dus precies wat wél en wat niet werkt. En ik zorg er voor dat mijn Google Ads kennis up-to-date is, want nieuwe mogelijkheden bieden nieuwe kansen. Zeker als je er snel bij bent.

Ik verdiep me écht in je doelgroep en zorg er voor dat je potentiële klanten:

Google Ads offerte op maat

Het is onmogelijk om één standaard prijs te hanteren. Een adwords campagne opzetten voor een webshop met honderden artikelen kost veel meer tijd dan een advertentie campagne voor een bedrijf dat slechts één product of dienst aanbiedt. Vraag dus snel een offerte op maat aan!

Adverteer je al in Google met Google Ads? Ik doe graag een gratis review om te bekijken of ik er meer uit kan halen.

Artikelen

Neem vrijblijvend contact op