Google Adwords Specialist voor webshops en MKB

Artikelen

Hoe selecteer je een Google Ads bureau?

22 maart 2020

Regelmatig word ik benaderd door ondernemers met 'slechte adwords ervaringen'. En dat terwijl ze wél een professioneel Google Ads bureau hadden ingeschakeld. De opgezette adwords campagnes blijken echter vaak verre van professioneel te zijn. Wees voorzichtig als een Google Ads bureau je dit aanbiedt:

Lees verder >

Wat levert adverteren met Google Ads je op?

20 maart 2020

Voordat je gaat adverteren in Google wil je natuurlijk weten of Google Ads (voorheen Adwords) wel zo interessant voor je is. Wat heb je er aan? Wat levert het je op? Méér klanten natuurlijk. Maar hoe werkt dat dan? Om je dat duidelijk te maken, heb ik de 7 belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet:

Lees verder >

Zo voorkom je slechte Adwords ervaringen

1 maart 2020

"Adverteren met Adwords is leuk, maar het werkt niet voor mijn branche". Deze opmerking hoor ik steeds minder vaak, maar deze week dook hij weer even op toen ik een ondernemer vertelde dat ik Google Ads campagnes optimaliseer. Voor de duidelijkheid: ik ben het hier niet mee eens. Adwords werkt wél, maar waarschijnlijk pak je het verkeerd aan.

Hoe weet je of jij Adwords verkeerd aanpakt? Test het nu door

Lees verder >

Adverteren op je bedrijfsnaam: wel of niet doen?

28 februari 2020

Vaak willen ondernemers Google Ads kosten besparen door niet te adverteren op hun bedrijfsnaam. Dat is ook best een logische gedachte, want met je eigen bedrijfsnaam haal je meestal toch al een toppositie in de zoekresultaten van Google. Maar... adverteren op je eigen bedrijfsnaam heeft ook een aantal interessante voordelen.

Lees verder >

Neem vrijblijvend contact op